Sólyompark Okosotthon 

Amazon Alexa

Az okos hangvezérlőd

A készülék az Alexa nevű mesterséges intelligenciával és hangvezérléssel játszik le zenét, vezérli az otthoni eszközöket, hívásokat kezdeményez, hangoskönyveket olvas fel, és még sok hasznos funkcióval ajándékozza meg a használóját. Beállíthatod az ébresztőórát és a figyelmeztetéseket, valamint létrehozhatsz új feladatokat és emlékeztetőket. Egy egyszerű paranccsal pedig az aktuális időjárásnak és a híreknek is utánanézhetsz.

Az Alexa lehetőségei szinte határtalanok, így minden kívánságodat képes teljesíteni. Kompatibilis a Sólyompark összes okos eszközével, így azokat hangvezérléssel irányíthatod.

Amazon Display 8”

Ha nem akarsz Alexához beszélni…

Kezeld intelligens otthoni eszközeidet egy egyszerű interaktív, 8 collos  érintőképernyőn. Vezérelheted a lámpákat és a kapcsolókat, beállíthatod a termosztátokat, vagy megnézheted a biztonsági kamerád felvételeit. Engedélyezheted az Alexa Guard intelligens értesítéseket is, ha az Echo Show érzékeli a riasztók értesítéseit. Ellenőrizheted a híreket, az időjárást vagy a forgalmat, vagy kérheted Alexátó a l sporteredményeket, film ajánlatokat és egyéb érdekes információkat.

Nuki Smart Lock 2.0

Nem lesz szükséged kulcsokra a Sólyomparkban…

A Nuki Smart Lock 2.0 intelligens zár használatával segítségével többé már nincsen szükséged a lakáskulcsokra. A készülék ugyanis a Nuki App mobilalkalmazáson keresztül kommunikál, ami azt jelenti, hogy könnyedén kinyithatod az ajtót a mobiltelefonod segítségével. Továbbá, az opcionális Auto Unlock funkcióval még a telefonodat sem szükséges elővenned a zsebedből vagy a táskádból, elegendő, ha a zár közelében vagy és az ajtó automatikusan kinyílik.

A mobilalkalmazáson keresztül könnyedén kioszthatod a virtuális kulcsokat a családtagok és barátok számára egyszeri, ismételt vagy állandó használatra. Kompatibilis az Amazon Alexa vagy Display vezérlőddel.

Philips hub 4 az egyben

Vezéreld telefonoddal, hangoddal otthoni világításod

A Philips hub okos lámpáidat irányíthatod okos telefonoddal, Amazon Displayeddel vagy a hangoddal, Amazon Alexán keresztül. Automatizálhatod Sólyomfészkedet, hogy bármerre is jársz a lakásban, mindig kellemes lámpafényben legyen részed. Kiegészítheted rendszered bármennyi extra lámpával, sőt, színes égőkkel is bővítheted, így a megvilágításod színeinek csak a képzeleted szabhat határt, hiszen 16 millió szín közül választhatsz.

Philips mozgásérzékelő

Fényáradat, bármerre jársz

Kiegészítheted Philips okoségőidet mozgásérzékelővel is, így azok automatikusan felkapcsolódnak ahol mozgást érzékelnek.

Amint kilépsz egy adott térből az érzékelő lekapcsolja az égve maradt lámpáidat.

Ring beltéri okos kamera

Akárhol vagy, láthatod mi történik a lakásodban

A sokoldalú akkumulátoros vezeték nélküli kamerát bárhol elhelyezheted lakásodban a Sólyomfészekben. Az applikáción keresztül bármikor, bárhonnan láthatod a kamera képét okostelefonodon, tableteden, vagy akár a laptopodon. Ha van Amazon Displayed, akár azon keresztül is nézheted, mi történik például a gyerekszobában. 1080p FullHD felbontással rendelkezik, beállíthatod mozgásérzékelő funkcióit. Bármiről is maradtál le, azt 60 napig visszanézheted.

Teckin 4 db-os okos konnektor szett

Hogy biztosan tudd, kihúztad-e a vasalót…

A Tecking konnektorokkal okos eszközzé változtathatsz bármilyen vezetékes terméket, a nagyi vízforralójától kezdve a kedvenc olvasólámpádon át a klímádig, bármit. Amely eszközeid ezekhez a konnektorokhoz vannak csatlakoztatva, Amazon Alexa, Displayen, vagy akár okostelefonodon / tableteden keresztül vezérelhetsz. Nemcsak figyelemmel követheted, de kontrollálhatod eszközeid energia fogyasztását.

Zaco okos porszívó

Amíg te dolgozol, ő kitakarít helyetted

Ezzel a kis eszközzel tisztán tarthatod az egész lakásod, hiszen felporszívóz és felmos helyetted.

Minderre beállíthatsz fix időpontokat, vagy utasíthatod okostelefonodon, tableteden, Alexád vagy Amazon DIsplayeden keresztül is.

Amint elvégezte dolgát, visszatér töltőállomásához, így neked fel sem kell kelned a kanapéról.

Nest okos füstérzékelő

Biztonságban szeretnéd tudni lakást akkor is, amikor nem vagy otthon?

A Nest füstérzékelő azonnal jelez okostelefonodon, tableteden, Amazon Alexa és Display eszközeiden, amint füstöt vagy Szén-monoxidod érzékel.

Ring okos kamerás csengő

Látni akarod amikor megkérkezik a pizzafutár? Tudni akarod mi folyik az ajtód előtt?

A Ring csengőd képét okostelefonodon, vagy Amazon Display kijelződön is láthatod, kommunikálhatsz vele eszközeiden keresztül. Sőt, ha rendelkezel okos zárral, nemcsak hogy a kanapén fekve láthatod ki áll az ajtód előtt, de kényelmesen be is engedheted onnan.

Logitech Harmony Hub

Kontrollálj bármit okostelefonodról, ami távirányítóval működik

Ezzel a kiváló kis eszközzel infrán keresztül minden olyan otthon eszközödet vezérelheted, ami távirányítóval működik, legyen szó a tévédről, klímádról, motoros redőnyödről, vagy akár a Hi-fidról.

Több mint 270.000 eszközt ismer, egyetlen érintéssel automatikusan felismeri őket. Kompatibilis az otthoni Amazon Alexáddal / Displayeddel, így akár hangvezérléssel is átveheted a hatalmat a lakásodban.

Amazon Fire TV Stick 4K

Alexa hangvezérléses médialejátszó, távirányítóval

Indíts el és vezérelj tartalmakat a vadonatúj Alexa hangfelismerő távirányítóval. Bármilyen tévével is rendelkezel, legyen az okos vagy hagyományos, ezzel az eszközzel azonnal böngészhetsz az interneten, megnézheti kedvenceid a Netflixen, a Prime Video-n, a Youtubeon, és rengeteg más szolgáltatón.

Több tárhellyel rendelkezik alkalmazások számára mint bármely más TV stick.

AGS Home Okos garázsnyitó

Vezéreld a garázskapud okostelefonodon keresztül. Nem kell a távirányítót folyton magadnál tartani, hiszen az AGS Home okos garázsnyitót a telefonodon, Alexán vagy Amazon Displayen keresztül is vezérelheted wifin keresztül.

Hozzáférést adhatsz bárkinek, akinek szeretnél. Értesítéseket kaphatsz, amikor a garázs kinyílik vagy csukódik. Sőt, a garázs automatikusan nyílni fog, amint a közelébe érsz, így a telefonodhoz sem kell hozzányúlni.

Küldjön nekünk üzenetet

Viniczay Tibor

Titán-Beton Kft. | Szentgotthárd, Nyárfa utca 4.

+36 30 9 377 227

lakasok@titanbeton.hu

Küldjön nekünk üzenetet

Viniczay Tibor

Titán-Beton Kft. | Szentgotthárd, Nyárfa utca 4.

+36 30 9 377 227

lakasok@titanbeton.hu

Küldjön nekünk üzenetet

Viniczay Tibor

Titán-Beton Kft. | Szentgotthárd, Nyárfa utca 4.

+36 30 9 377 227

lakasok@titanbeton.hu

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this